onsdag 25 april 2012

Buffy: Last Gleaming - Joss Whedon

Sista delen i säsong åtta av Buffy The Vampire Slayer! Buffy och gänget återvänder hem för att försöka stoppa alla varelser och demoner som väller in i vårt universum och följderna av Buffy och Angels skapande slår tillbaka mot dem. För att kunna stoppa demonerna måste de ta ett beslut som skulle kunna förändra all framtid.

Okej, jag vet inte om jag fattar hela den här grejen med Twilight. Det är aningen förvirrande och jag kan inte bara släppa det heller, Buffy skapar denna besatthet hos en. Om någon vill förklara det för mig, så är ni varmt välkomna.

Så här i "säsongs avslutningen" får vi ett avslut på den gångna säsongen men också en försmak på vad som skulle kunna i säsong 9. Som vanligt är volymen fylls av överraskningar, konstigheter, Buffyheter och andra saker. Den är tidvis sorglig. Mentaliteten i Buffy är ju "What's dead, doesn't always stay dead", därför kan man aldrig vara säker på någonting. Twilight var aningen bättre, dock håller även Last Gleaming en hög kvalitet. Spännande, rolig och underhållande.... Buffy!

Joss Whedon skrev i sin avslutning i boken att i kommande säsongen ska de försöka hitta tillbaka till det grundläggande. Patrullering av gator, pep talks och hänga-med-gänget-tid!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar