måndag 19 mars 2012

En vampyrs bekännelse


Mamma slutade titta när förtexterna fortfarande rullade efter att presentatören varnat för blodiga scener. Mamma suckade, sa att hon inte ville se det och gick där ifrån. Jag sa whoo och gosade ner mig i soffan. Är man erfaren vampyr älskare(och/eller har sett true blood) var blodigheten inte något utöver det vanliga. Är man inte bekant med det, reagerar man kanske något litet.
I den här filmen är vampyrerna fortfarande old school(överlag ganska blodtörstiga) förutom en... Brad Pitt, nej, Louis heter han. Han berättar hela sin historia, från att han blev vampyr, för en journalist.
Filmen bygger på en bok, som heter samma sak och är skriven av Anne Rice. Detta är en B.T- bok(before twilight). Efter att ha sett en vampyrs bekännelse inser man ju att vampyrer i ett antal år överlevt på djurblod. Familjen Cullen var inte först med denna banbrytande ide. Och från och med nu ska vi aldrig mer jämföra någonting med Twilight.
100% oförutsägbar! Okej, vissa av er anser förmodligen att den var 100% förutsägbar, men det hände verkligen oväntade grejer - jag gillar. Starkt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar