måndag 12 mars 2012

Buffy The Vampire Slayer säsong 8!

Buffy The Vampire Slayer, typ världens bästa tv-serie, slutar inte med säsong sju och förstörelsen av "Hellmouth". Utan berättelsen om Buffy, Xander, Willow och alla de andra(som inte dog) fortsätter i form av comic books och graphic novels. Det är fortfarande skaparen bakom konceptet med Buffy, Joss Whedon, som driver historien framåt och även fast vi inte se rörliga bilder är det fortfarande en väldigt bra serie och mycket av det essentiella med karaktärerna finns fortfarande kvar.

Sammanfattning av läget: Buffy, huvudkaraktären, är en vampire slayer(vampyrdödare). Hon med hjälp av hennes vänner och familj bekämpar vampyrer och den världens ondska. Det är roligt, spännande, ibland lite smått äckligt, fantastiskt, bäst. EPIC. Det är dessa karaktärer som försöker leva ett halv vanligt liv, vilket största delen av tiden förstörs av vampyrer och andra varelser.

Jag var faktiskt glatt överraskad efter att ha läst min första Buffy comic book. Förvånansvärt bra. Jag trodde att de skulle ha tappat mycket av dessa delar som skapar helheten Buffy, men det har de inte gjort. Kanske inte så konstigt eftersom att Whedon är med och skapar dessa böcker också.

Men helt klart en bra början. Hoppas på framtida bra "issues" av Buffy också(är ganska säker på att detta kommer att komma eller har kommit bara att jag 'nnu inte läst det). Ni som inte sett Buffy - Det är bara att sätta igång. För er som är besatta och älskar denna fantastiska serie - läs comic books en.

3 kommentarer:

 1. Var går böckerna att köpa/låna?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att handla lite överallt, främst internetbutiker dock, men här är några länkar!

   SF-bok har antagligen böckerna i bokhandeln med om du bor i en stad där de finns, men här är hela säsong 8! http://www.sfbok.se/asp/serie.asp?Serie=2504

   Bokus, första volymen: http://www.bokus.com/bok/9781593078225/buffy-the-vampire-slayer-season-8-v-1-long-way-home/

   Det finns säkert vissa bibliotek som har dem inne, men det kan nog vara väldigt olika!

   Hoppas du hittar något!

   Radera
 2. Your own greeting card is simply stunning -- as well as such a beautiful present. Any kind of lady will be delighted to get this particular.
  Many thanks for you personally motivation.
  lol美服代练
  http://fifa15.mmo18.com/FIFA-15.html
  buy fifa 15 coins
  lol boosting

  SvaraRadera