onsdag 28 mars 2012

Buffy: No Future For You - Joss Whedon

Giles kommer till Faith med ett uppdrag, ett inte helt så vanligt uppdrag. Men Faith tar på sig detta uppdrag. Samtidigt som Buffy, Xander och Willow försöker ta reda på mer om den nya hotet, Twilight. Dock efter ett tag sammanlöper Faiths och Buffys vägar återigen.

Buffy är jättebra. Buffy-andan är viktiga att få med och det får de även i den här volymen. Roligt att få tillbaka Faith och Giles lite mer. Wood gör också ett litet framträdande. Det kommer också ett par tillbaka blickar från tv-serien, vilket var lite roligt. Slagsmål, magi, kommentarer m.m.


Det är på ett par olika ställen då de typ drömmer sig bort. Då är typ Daniel Craig James Bond med och Little Women/Drakarnas rike Christian Bale. Och sådant gillar ju jag. Det är roligt om man fattar det. :)

Jag tycker den var bra. Bra handling, Buffy-aktig, rolig och outside the box. Till skillnad mot andra comic books och graphic novels tycker jag att Buffy håller ganska hög standard. Konceptet är ju oslagbart.

Det är faktiskt Brian K. Vaughan som har skrivit den här volymen. Han som också gjort Y: The Last Man böckerna. Great stuff!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar