söndag 29 november 2015

The New 52 - check!


Är nu officiellt klart med min enormt feta bok The New 52! Bra gjort, Lovisa!

Kolla in inlägget med länkar till alla individuella inlägg. Det var kul att läsa alla, då man börjar få en förståelse för bredden av DC världen. Även fast man inte dyker så djupt i varje comic så får man ändå träffa på väldigt många olika karaktärer, vissa som man känner till och andra inte alls. Så även fast en hel del nummer inte har varit särskilt bra i sig så har det ändå varit kul och värt att läsa dem! Då det ger lite riktning till hur man kan fortsätta. Nu "gäller" ju inte The New 52 officiellt längre (DC kallar inte sina nya utgivningar för det) och den delen är egentligen avslutat. Dock kan man fortfarande läsa allt inom den delen så klart. Dock har det ju även kommit nytt efter The New 52!

Ingen har antagligen missat mitt intresse för Batman delen av DC Comics. Det var faktiskt i den här boken som jag först läste Scott Snyder's Batman. Vilket är fantastiskt bra serie! Även kul att läsa de andra numren inom Bat-familjen. Batgirl är ju också jättebra, bland annat. Men som sagt, det har varit kul att bara läsa dessa korta issue om enskild karaktärer för att få en liten hum om hur de är och liknande - exempelvis då många namn och karaktärer dyker upp i filmer och tv-serier.

Riktigt kul läsning!


 

3 kommentarer:

 1. Bra kämpat :)

  Gäller inte new 52 längre!? Detta har jag lyckats missa...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!

   De volymer/issues som publiceras nu efter sommaren typ, har inte längre "The New 52" märket på sig. Men vissa serier som påbörjades under The New 52 produceras fortfarande - typ Batman. Men andra typ Batgirl, så har de ju nu i påbörjat en ny version av Batgirl som är volym #1. Så nu kan det komma "nytt" igen. Det finns några böcker som heter "Convergense" som var det avslutande "grejen" med The New 52. Men det är fortfarande ett bra ställe att påbörja läsningen av olika serier och karaktärer!

   Radera
  2. Ah ok, läste på lite också men då fattar jag =) Tack för infon!

   Radera