onsdag 25 maj 2016

Morning Glory

När den hårt arbetande TV-producenten Becky Fuller får sparken från ett lokalt nyhetsprogram börjar hennes karriär se lika blek ut som hennes händelselösa kärleksliv. Av en händelse råkar hon få jobb på "Daybreak" (det minst sedda av de nationella morgonprogrammen), och bestämmer sig genast för att återuppliva programmet genom att anställa det legendariske nyhetsankaret Mike Pomeroy. 

Dessvärre vägrar Pomeroy behandla stapelvarorna inom morgon-tv, såsom kändisskvaller, väder och mode. Inte heller vill han jobba med sin bisittare Colleen Peck, en före detta skönhetsdrottning och veteran inom morgon-tv som inte har några problem med att täcka morgon-"nyheter". Då Mike och Colleens egon kolliderar, först bakom kameran och sedan under sändning, börjar samtidigt Beckys kärleksaffär med kollegan Adam Bennett att knaka i fogarna. Plötsligt måste Becky kämpa för att rädda hennes förhållande, hennes rykte, hennes jobb och i slutändan hela tv-programmet.(beskrivning lånad från cdon)

Detta är en av mina favoritfeel-good filmer. Den är rolig, har bra karaktärer, en trevlig handling, bra soundtrack, lagom längd och inte de pinsamma scenerna som många feel-good filmer(och böcker) kan ha. Perfekt blandning!

Ps. det blir lite märkligt när de har en superlång beskrivning av filmen och man själv sammanfattar sina åsikter i tre meningar!  

:) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar