onsdag 5 september 2012

The Avengers

Iron Man, Hulken, Thor, Captain America, Black Widow och Hawkeye(medlemmarna i S.H.I.E.L.D), räddar världen från Loki(en av de onda från Asgård därifrån Thor kommer).

Här kommer alltså många av de superhjältarna vi känner igen från individuella filmer samman för att bekämpa ondskan. Jag älskar att de gör ett helt koncept av det här. Att vissa av superhjältarna har egna filmer och att de sedan i andra filmer kan gå samman och arbeta mer i en grupp. Det är ett ENORMT plus att de använder/har lyckats få med sig skådesspelarna från de andra filmerna i denna med. Det gör att det blir sammanhängande. Jättebra.

Jag tycker att det är en bra film. Den är rolig(massor av bra kommentarer), den är spännande och hela dynamiken mellan superhjältarna är jättebra. Den innehåller massor av Super. Men. Jag tycker inte att den är särskilt unik, egen eller utomvärldsligt episk. Antagligen en följd av förväntningar. Men återigen det är en bra film.

4 kommentarer:

 1. Gillade den mer än vad jag hade förväntat mig. Tony Starks karaktär är bara så himla rolig. Kanske inte världens djupaste film men den är absolut sevärd tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, absolut, Tony Starks karaktär är jättebra. Han kommentarer är bäst.

   Jag var lite orolig innan jag skulle se den, för jag var rädd för att jag inte alls skulle gilla den. För det har varit lite blandade reaktioner på den, har jag fått för mig iallafall. Helt klart sevärd!

   Radera
 2. I love me some Avengers, och älskade såklart denna Marvel-produktion! Tycker att den här har varit den bästa av alla än så länge och jag vet inte - älskar helt enkelt de kvicka replikerna och undergångsbekämpelsen. Lätt att följa och mycket engagerande. :-) Tror det finns en anledning till att den finns bland toppen i imdb:s topp 250.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller med, grymma kommentarer, bra handling och allmänt häftig. Jämför vi den med andra Marvel filmer, är den absolut i toppen.

   Men ändå- jag fattar inte själv varför och vilket är tråkigt för den hade gärna fått bli en ny besatthetsfilm för mig - men jag får inte alls en känsla av att detta är epic. Ett fascinerade wow är inte vad jag tänker när jag tänker på filmen. Det är tråkigt att jag inte får den känslan.

   Radera