fredag 14 september 2012

Ny leverans!

Har hört en del bra om den här och sett den i olika sammanhang på olika bloggar. När jag tidigare köpte Fahrenheit stötte jag även på denna och tänkte Varför inte? Och här är den... har ingen aning om jag kommer att gilla den eller inte, men den verkar vara viktig inom sci-fi världen, så det är antagligen ett bra ställe att börja på. Jag tänker mig lite att nästa steg i läsningen är just mot mer fantasy/sci-fi böcker, men vi får se vart det leder oss. Har ju också många klassiker att läsa... (fast detta räknas kanske som en sci-fi klassiker!)


4 kommentarer:

 1. Ender's Game har jag tänkt läsa länge men det har fortfarande inte blivit av. Har hört att den ska vara helt fantastiskt så jag ser fram emot din recension.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den verkar verkligen vara omtyckt så jag ser själv fram emot min recension, får se när den kommer dock, önskar som vanligt att man hade tid att läsa allting samtidigt! Men någon gång. Förhoppningsvis snart!

   Radera
 2. ÅH vilken bra köp! Den är bland mina topp 5 böcker genom alla tider! Har lånat ut mitt ex så den är alldeles sliten, hittills har iallafall alla varit väldigt tacksamma för tipset och att de fick låna ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag får intrycket att många gillar den, så jag hoppas att jag kommer att göra det med!

   Radera