onsdag 30 mars 2016

Teen Wolf s. 5


All 20 episodes from the fifth season of the American teen drama charting the exploits of a group of high school werewolves. In this series, Tracy (Kelsey Chow) goes on a killing spree, Hayden (Victoria Moroles) and Liam (Dylan Sprayberry) suffer an attack by a mysterious creature, and Theo (Cody Christian) and Stiles (Dylan O'Brien) agree to conceal the truth about Josh (Henry Zaga)'s death. (beskrivning lånad från cdon)

Läs vad jag tycker om de tidigare säsongerna här!

Jag tyckte att säsong 5 började ganska spännande med The Dread Doctors och allt annat. Men som vanligt spårar det ur och avslutningen på säsongen är inte lika bra som början. Jag gillade verkligen att det var influerat av Scott Snyders Batman och liknande - anser jag i alla fall. Men de tappade de andra delen av säsongen. 

5:e säsongen har dock som helhet varit lite bättre än de tidigare säsongerna. Det finns en story som är någorlunda sammanhängande genom hela säsongen, och det händer inte så mycket konstiga grejer som man inte förstår. Det händer massor av konstiga grejer men oftast förstår man var de passar in.

Det gick några rykten för ett tag sedan att Stiles skulle lägga av efter säsong 5. Han verkar dock fortfarande stå med i casting listan för säsong 6 som börjar till sommaren, hoppas att han fortfarande är med i serien!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar