fredag 11 mars 2016

Fuller House s.1

Like the original series, the show is set in the same house in San Francisco, California. The focus is on the recently widowed D.J. Tanner-Fuller, who is a veterinarian and mother of three sons—Jackson, Max, and Tommy, Jr. After the abrupt death of her husband, Tommy, who was following his hazardous duties as a firefighter, D.J. approves the help of her sister Stephanie and best friend Kimmy, who has a teenage daughter named Ramona, to move in and help her raise her boys. 
(beskrivning lånad från wikipedia!)

Jag antar att de flesta av er någon gång har sett Full House, och att ni vet att det nu har kommit en uppföljare till den serien. Man vet ju aldrig hur det ska gå med uppföljare som det här men jag tycker ändå att de gör ett helt okej jobb. 

Det första avsnittet när alla de gamla karaktärerna dyker upp igen är inte direkt bra utan det är mest bara pinsamt. Men jag tycker ändå att det är okej när de går vidare i serien och skapar en ny situation och en ny handling. De skämtar ganska mycket med det faktum att det är en fortsättning av den gamla serien och mycket av de klassiska uttrycken som karaktärerna gjorde. Men de fastnar inte i det utan de skapar en ny situation och man lär känna nya roliga karaktärer. D.J's barn är skitroliga, gillar framförallt Max - han är underbar! 

Väldigt lagom med 13 avsnitt. Det är okej att se 13 avsnitt av det här men tycker verkligen att det kan komma fler säsonger! 
  
Max Fuller's three bad words! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar