onsdag 27 maj 2015

The Flash s.1

In this spinoff of The CW's popular series Arrow, scientist Barry Allen is exposed to radiation from a particle accelerator. Combined with a mix of chemicals, Barry gains the ability to move at super-speed and dedicates his life to solving mysteries, fighting criminals... and determining who killed his mother. (beskrivning lånad från cdon)

OMG!!!! THAT ENDING!!!!!!!

Ah, det var ett väldigt spännande, ouppklarat slut. Själva huvudhandlingen "löstes" väl ändå bra, men det var verkligen en cliffhanger. Så nu måste man vänta ett antal månader innan säsong 2 kommer. Taskigt.

Men annars har det varit en väldigt bra första säsong av The Flash. Det bästa med säsongen har varit att de inte har gjort det lätt för sig själva utan de har verkligen tagit upp många intressanta aspekter i och med vad The Flash kan göra. I och med hela grejen med att bryta tidsbarriärer och liknande. Avsnittet Out of Time var ju mind-blowing liksom! Så bra.

Det har även varit roligt med lite crossovers mellan The Flash och Arrow, och även att de redan nu börjar bygga upp för Legends of Tomorrow, lägger in ett litet klipp om det här. All I'm saying is -time travel, Arthur Darvill(hoppas att han får en bra roll!) och en blandning av Heroes! Hoppas det blir bra!
Spoiler tanke: Jag hoppades nästan att han faktiskt skulle rädda sin mamma och sedan komma tillbaka till en timeline som var helt annorlunda. Lite samma tänk som i The Flashpoint Paradox-filmen. Det hade varit spännande! 

Så jag ser verkligen fram emot nästa säsong! Och jag slås nu av tanken att jag skulle kunna läsa massor av The Flash comic books....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar