fredag 14 februari 2014

Sports Romance Novels x4

 Offside - Juliana Stone

Billie återvänder hem till sin hemstad, vill vara med och spela hockey med traktens typish-korpen lag som består av bara killar. Dock välkomnas hon inte så väl där. Men ger inte upp och falls in love at the same time. 

Kul med hockey - gillar konceptet. Bra story. 

Adult, chick-lit, sports romance!Fighting for Flight - J.B. Salsbury

Raven, dottern till en Las Vegas pimp, blir kär i en ultimate fighter/mma-figher(vet inte riktigt vad!) och blir sedan indragen i skumma grejer med sin pappa. Jonah, the fighter, räddar henne. 

Okej, inte jättebra. De här karaktärerna har ganska mycket bagage med sig, abuse och liknande och är generellt lite mörkare än Offside. 
Cinderella in skates - Carly Syms

Jag kommer inte ihåg vad den här boken handlar om. Jag kommer att låta det faktumet tala för sig själv och länka vidare till goodreads.
Seducing Cinderella - Gina L. Maxwell

En skadad MMA-fighter som träffar sin nya sjukgymnast för första gången. Sjukgymnasten visar sig vara en kompis lilla syster som han växte upp med men inte träffat på länge. Lucie, sjukgymnasten, hjälper Reid, the MMA-fighter, att rehabilitera medan Reid försöker lära ut Seduction 101 till Lucie. 

Bra, underhållande. Chick-lit lättsam. Mycket bättre än Fighting For Flight. 
Lite liknande böcker som har detta temat är Miranda Kenneallys böcker; Catching Jordan och Stealing Parker. Mycket bra böcker.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar