torsdag 30 januari 2014

Stealing Parker - Miranda Kenneally

Parker Shelton pretty much has the perfect life. She’s on her way to becoming valedictorian at Hundred Oaks High, she’s made the all-star softball team, and she has plenty of friends. Then her mother’s scandal rocks their small town and suddenly no one will talk to her.

Now Parker wants a new life.

So she quits softball. Drops twenty pounds. And she figures why kiss one guy when she can kiss three? Or four. Why limit herself to high school boys when the majorly cute new baseball coach seems especially flirty?

But how far is too far before she loses herself completely?
(beskrivning lånad från goodreads, finns även på bokus, cdon och adlibris)

Just nu är jag väldigt glad att jag faktiskt köpte alla böckerna i Hundred Oaks-serien (och inte bara Racing Savannah som jag först tänkte!). För det här är faktiskt riktigt bra. 

Jag älskar att de på sätt och vis handlar om sport. Det är visserligen mest relationer, personlig utveckling och coming-of-age grejer men sport är del i det här och det gillar jag. Jag har nästan inte läst några YA-böcker som innehåller sport (vad jag kommer ihåg i allafall!) vilket är ganska konstigt men kul att dessa finns. Det ska bli kul att läsa de andra också. 

Kenneally skriver nästintill perfekta böcker. Det har en bra handling och ett bra innehåll. De är meningsfulla och betydelsefulla. De är bra skrivna, enkla och lätta, med bra karaktärer som man gillar och känner för. Precis som det ska vara. 

Läs om den första delen i Hundred Oaks (Catching Jordan) här!

4 kommentarer:

 1. Vad härligt att du gillade den, hade fått lite dåligt samvete annars.. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, det är ju snarare så att du borde fått ett "honorary mention" för att ha satt igång hjulen! :)

   Radera
  2. Haha, "ja, jag är ju inte mycket av en talare..." *förbereder tacktalet* ;D
   Men seriöst, det ska bli kul att se vad du tycker om Things I Can't Forget, den är lite mer annorlunda om man jämför med dem andra böckerna.. :)

   Radera
  3. Haha!

   Intressant, får se när jag har tid att läsa den!

   Radera