söndag 8 juli 2012

Mission Impossible 4: Ghost Protocol


När Ethan Hunt och IMF beskylls för att ha bombat Kreml klipper den amerikanska staten plötsligt alla band till organisationen, något presidenten kallar "Ghost Protocol". Utan resurser eller manskap måste Ethan hitta ett sätt att rentvå sin organisations namn och dessutom förebygga ännu en terrorattack. För att komplicera saken ytterligare måste han genomföra uppdraget tillsammans med ett team bestående av andra sparkade IMF-agenter, med personliga motiv som han inte är helt klar över.

(beskrivning lånad från cdon.com)

Den här Mission Impossible filmen var förvånansvärt bra men det fanns vissa scener i filmen som var otroligt dåliga, icke-seriösa och det kändes som om skådespelarna bara gjorde ett enormt oseriöst projekt och arbete. 

Filmen har en spännande handling, bra action - underhållande, grymma "settings"(platser den utspelar sig på) och mycket av tekniken jag förväntar mig från hemlig agent, spion, actionfilmer. Det var ett stort plus, som gjorde det möjligt att se klart filmen - utan problem. 

Men. Det finnas scener som är så otroligt löjliga och barnsliga att jag rent ut skattade åt dem. Inte för att det de gjorde var bra eller häftigt eller roligt eller ett medlidande skratt. Utan det var åt dem. För att det var så otroligt löjligt. Rock bottom. 

Det är inte heller världens mest originella handling. Jag tänker inte avslöja vilket område det rör sig om men det är så klassiskt och uttjatat. Dock levererar man detta på ett litet nytt sätt, som väger upp mycket av det dåliga. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar