söndag 29 juli 2012

Buffy The Vampire Slayer S.9: Slayer Interrupted

Buffy The Vampire Slayer
Joss Whedon
Säsong 9, issue #5
Comic book/graphic novel

Buffy drömmer konstiga drömmar. Där bland annat den förste Slayeren dyker upp. Got to mean something right?! Buffy förstår inte vad det är som den första Slayeren vill. Buffy får också överraskande nyheter.

Detta är antagligen lite av ett mellan nummer, men som alla andra nummer har det högklass. Det är aldrig tråkigt att läsa Buffy. Det är ett litet halvkonstigt mystiskt nummer, som bygger upp för näst kommande nummer.

Det har varit lite prat om Buffy säsong 9, då den innehåller en liten "sidebar" -handling som har väckt lite uppmärksamhet. Framför allt i USA, med tanke på deras kvinnorättigheter och liknande som det pågår en del diskussioner och lag ändringar om(som inte direkt är till det bättre). Den handligen tar i alla fall sin början i detta nummer. Spännande.

2 kommentarer:

 1. Läste nyligen ut Buffy Omnibus vol 1 och nu är jag fast. Trodde aldrig jag skulle älska att läsa om Buffy men gu så härligt det är =) som att få nya tv-serie avsnitt som man inte sett än, helt magiskt! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det som att se nya avsnitt. Så bra. Speciellt vissa volymer och nummer hittar verkligen "Buffy-känslan" och då blir det bara så mycket bättre. Jag är väldigt glad för att de fortsatt skapa serien på något sätt, och det fungerar lika bra i tecknad form som i tv-serie form.

   Jag längtar efter att få läsa en recension på Omnibusen. Har inte läst den än, men vill så gärna om den är något att ha!

   Radera