tisdag 11 oktober 2011

Tittar på Carnal Innocence

En känd violinist, Caroline Waverly, flyttar hem till sin lilla hemstad, Innocence. Där det inte riktigt är så lugnt som hon kanske hoppats på. Kvinnor mördas i hennes egen trädgård. Man kan ju inte undra om Caroline står på tur?

De flesta av de andra Nora Robets filmatiseringarna är bra filmer. De är sköna att titta på. De är trevliga, även fast handlingen inte alltid är så trevlig. De utspelar sig också i olika miljöer som verkligen är sina egna och jättefina.

Dock tycker jag inte alls att Carnal Innocence lever upp till den standarden. Vilket är tråkigt, böckerna som filmerna bygger på är det ganska hög standard på, och det är en bra story. Det finns förutsättningar för att göra en bra film, resultatet blir tyvärr inte så bra. Skådespelare insatserna är tveksamma eller dåliga. Jag vet inte hur dialekten eller accenten låter i Innocence men det känns som om att de fejkar en dialekt i alla fall. Ibland har de den, ibland inte. Dåligt!

Hade förväntningar på en bra och spännande film, detta levde den absolut inte upp till. Jag rekommenderar hellre de andra Nora Roberts filmatiseringarna t.ex. Northern lights, High Noon eller Midnight Bayou - watch those!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar