söndag 23 oktober 2011

Ny tv-serie!

Blev rekommenderad att titta på nya tv-serien Hart of Dixie och nu har jag gjort det och det är så bra!

Hart of Dixie handlar om läkarstudenten Zoe Hart. Hon får inte den ”specialistplatsen” hon vill ha, vilket leder till att hon flyttar till Blue Bells, Alabama. För att arbeta på en klinik(mottagning), för en helt ökänd gubbe som erbjöd henne ett jobb på hennes examen. Och som dessutom skickat vykort till henne varje år sedan dess! PS. Hon nekade till det första erbjudandet, för att plugga/jobba i New York.Men hon åker till Blue Bells i alla fall. Staden är en riktig "smalltown". Många(förutom en lite grupp) vill inte ha henne där och försöker tvinga bort henne, men hon stannar och det är i stort sett så långt säsongen har kommit än så länge.

Hart of Dixie är en komedi/ drama serie. Tänk er Grey's Anatomy, Gilmore Girl och Off The Map- men ändå eget. Huvudkaraktären spelas av Rachel Bilson(O.C./ Waiting For Forever), många av dem som jobbar bakom kameran, känner man också igen från O.C.-tiden, Ben Kunde, Josh Schwartz m.fl.

Jag tycker den verkar riktigt bra. Den är roligt, men det finns ändå en seriös handling. Läkar momentet gillar vi sedan långt tillbaka. Det känns fräscht, nytt och bra - vilket vi inte fått på ett tag, så det är verkligen en serie jag kommer att fortsätta titta på.

You should too!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar