fredag 6 februari 2015

Kick-Ass 2

När vi senast träffade den unga lönnmördaren Hit Girl och vildhjärnan Kick-Ass försökte de leva vanliga tonårsliv under namnen Mindy och Dave. Men med examensdagen runt hörnet och osäkra på vad de ska göra sedan, bestämmer sig Dave och Mindy för att starta världens första team av superhjältar, Justice Forever.

Just som Justice Forever börjat göra gatorna säkra igen grundar världens första superskurk, The Mother Fucker, ett eget brödraskap. Målet: att få Kick-Ass och Hit Girl att betala för det de gjorde med hans far. Men den som tjafsar med en medlem i Justice Forever, tjafsar med alla. (beskrivning lånad från cdon)


Jag tycker nog att den första filmen är bättre men det här är fortfarande en rolig och underhållande film. Det är ju ett väldigt roligt koncept. Totalt absurd och otroligt våldsam men underhållande. 

1 kommentar:

  1. Svar: Jag har faktiskt också funderat på att läsa Bibeln för att förstå mer av mytologin, men jag rekommenderar garanterat att du börjar med "The Mythology of Supernatural" för mycket av mytologin i Supernatural är inte tagen direkt från Bibeln :) Dessutom tror jag att den här boken kan vara lite mer underhållande att läsa :)

    Förresten, håller helt med om din recension av Kick Ass 2! Tyckte inte heller att den var lika bra som ettan, men fortfarande väldigt rolig och våldsam :)

    SvaraRadera