lördag 18 januari 2014

Kommande 2014!

Det kommer inte så enormt många böcker i år som jag verkligen måste läsa så snart de har publicerats men en del roliga böcker kommer det:

Papperstäder - John Green (släpptes för några dagar sen - läs min recension här!)
Eleanor & Park - Rainbow Rowell(på svenska) - 10/3
Four - Veronica Roth(novellsamling på svenska) - 15/3
City of Heavenly Fire(TMI #6) - Cassandra Clare - 27/5
The Immortal Crown(Age of X #2) - Richelle Mead - 29/5
Sinner(Wolves of Mercy Falls #4) - Maggie Stiefvater - 1/7
Silver Shadows (Bloodlines #5) - Richelle Mead - 29/7
Opposition (Lux #5) - Jennifer L. Armentrout - 5/8
Black Ice - Becca Fitzpatrick - 7/10Som sagt inte så många riktigt "stora" böcker som är planerade i år - iallafall av det som jag läser. Det släpps för övrigt MÄNGDER av andra böcker som säkerligen också kommer att vara bra. Men vi har dock dessa att se fram emot.

Ni som ännu inte har läst Paper Towns/Papperstäder - gör det. Det är ännu en fantastisk bok av John Green.

Sedan har vi ju självklart den stora finalen av The Mortal Instruments - äntligen om jag får säga det själv. Det är två år sedan 5:an kom ut och ca 1 år sedan sista boken i The Infernal Devices. Jag känner att jag lidit tillräckligt länge nu och vill bara läsa boken, så jag få reda på vad som händer och sedan kan släppa The Mortal Instruments.

Richelle Mead lyckas klämma in två böcker i år - båda inom loppet av några veckor! Ser fram emot att fördjupa mig i mytologin/världen som hon har skapat i Age of X. Efter The Fiery Heart är min ända reaktion: Ahhhhhh! GE MIG!!!!

En bok som jag sett fram emot ett bra tag är faktiskt Black Ice. Mest för att jag verkligen gillar att den ska utspela sig under en snöstorm - jag är såld nästan bara på grund av det. Så det ska även bli väldigt spännande att läsa den senare i år.

Vad längtar ni andra efter för några böcker?

2 kommentarer:

 1. Pappersstäder ser jag fram emot att läsa!
  Åååååååäää Bloodlines har jag inte kommit genom än, har läst 50 sidor i första boken och fastnat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. I början hade jag också svårt för Bloodlines, men det är bara att läsa vidare - det blir bättre! Det viktiga är att man inser att det inte är Vampire Academy - ser man det istället som en helt ny bok blir det lättare att anamma det, tycker jag i alla fall!

   Papppersstäder är bäst.

   Radera