tisdag 9 maj 2017

Guardians of The Galaxy vol.2

Till tonerna av "Awesome Mixtape #2" fortsätter gängets äventyr då de reser runt i utkanterna av universum. Väktarna måste kämpa för att hålla ihop sin nyfunna familj när de nu börjar nysta i mysteriet kring vem som är Peter Quills sanna fader. Gamla fiender blir till nya allierade och fanfavoriter från serietidningarna kommer träda fram för att hjälpa våra hjältar när Marvels cinematiska universum fortsätter att växa. (beskrivning lånad från cdon)

Det är ju underbart hur cool den här filmen är. Det jag gillar mest med filmen är utan tvekan sättet den är gjord på. De är jättekreativa med fokuset i vissa scener, det är ofantligt fint och färgglatt, och rolig musik till det hela. Dessutom är grundkonceptet jättebra och det finns flera intressanta karaktärer att följa. Och bara generellt coola scener! 

Problemet med filmen är att den typ inte finns någon handling. Det händer saker som sker i en logisk följd - visst, absolut! Men karaktärerna behöver inte göra någonting för att föra handlingen framåt, utan allting bara leveras till dem och de följer med i handlingen. Det tycker jag hade kunnat vara lite bättre. Men samtidigt är inte verkligen inte så att saker och ting blir tråkiga - verkligen inte. De lyckas ju ändå hålla upp ett intresse - mesta dels på grund av det coola som nämns ovan. 


  ”There are two types of beings in the universe: those who dance, and those who do not.” 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar