tisdag 16 maj 2017

Beauty and The Beast

Nu kommer äntligen Disneys älskade och enastående berättelsen om Skönheten och Odjuret till liv för första gången som en helt ny spelfilmsversion. Belle är en intelligent, vacker och självständig ung kvinna som tas till fånga av Odjuret och fängslas i hans slott. Trots sin rädsla blir hon vän med slottets förtrollade invånare och lär sig se bortom Odjurets skräckinjagande yttre. Belle inser att det finns ett gott hjärta och en sann prins under odjurets yta. (beskrivning lånad från cdon)


Precis som med Guardians of The Galaxy vol.2 så var den här filmen väldigt fin att se - rent estetiskt - tyckte jag. Be our guest-scenen är ju riktigt, riktigt snygg, med alla färger och allt som händer. Dessutom tyckte jag att det var väldigt fina miljöer/setting som de lyckats få fram. Kul att bara se.  

Generellt tyckte jag att det var en lyckad remake. Skådespelarna gör sina karaktärer väldigt bra, jag tyckte att de små tillägg och förändringar som gjorts var intressanta/bra. Det är ju något speciellt med den tecknade men den här är ändå helt okej!  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar