fredag 17 april 2015

Bröllopsnatten - Sophie Kinsella

När det visar sig att Richard, Lotties pojkvän sedan tre år tillbaka, inte alls har giftermål i tankarna, får hon nog. Besvikelsen, och ett plötsligt infall, gör att hon istället i all hast gifter sig med sin ungdomskärlek Ben. De reser till Ikonos på bröllopsresa, till platsen där de träffades första gången. Men hur väl känner de varandra, och hur bra passar de egentligen ihop? Lotties syster Fliss, som själv är mitt uppe i en uppslitande skilsmässa, tror inte sina öron när hon får höra vad systern har hittat på.

Övertygad om att Lottie har begått sitt livs största misstag skyr hon inga medel för att fördärva hennes bröllopsnatt. (beskrivning lånad från goodreads, finns även på bokus, cdon och adlibris)


Enkel, trevlig läsning. Den innehåller väl det man kan förvänta sig av en Sophie Kinsella bok; lättsamt och underhållande. Den har några sådana där otroligt pinsamma scener som jag inte klarar av och bara vill dö när jag läser dem, dock som tur är så är de inte så många i de här boken. Vilket är bra. Så det är ändå läsvärt.

Boken är uppdelad så att man får läsa ur både Fliss och Lotties perspektiv. Vilket var behövligt för storyn men jag gillade mest att läsa delarna med Fliss. Tyckte det var roligare och mer underhållande. Men det är ju individuellt vad man fastnar för.

En okej bok. Trevlig, underhållande och lite små rolig läsning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar