lördag 4 augusti 2012

Skönheten och Odjuret

Belles pappa har blivit tillfångatagen av Odjuret. När Belle ger sig iväg för att rädda sin far ger hon sig själv till Odjuret som utbyte mot sin pappa. Pappan släpps fri och Belle blir inlåst på det förtrollade slottet med det förtrollade Odjuret.

Okej, vem har inte sett Skönheten och Odjuret?
-Typ ingen, har du inte gjort det så måste du göra det.

Skönheten och Odjuret måste vara en av de mer hyllade och älskade Disneyfilmerna som finns. Seriöst den har vunnit två oscars och är med på IMDBs top 250 lista, det är inte att leka med. Skönheten och Odjuret är bara så otroligt fin. Handlingen är fin, miljöerna och slottet och allt är magiskt fina. Och den är sorglig samtidigt som den är underbart rolig. Vissa låtar i filmen är bäst. Det är på den fronten filmen har vunnit oscars, som i plural. Musiken är bara underbart passande(kanske inte så konstigt eftersom den är skapad till filmen!).

Men jag tycker att ALLA borde ta och se Skönheten och Odjuret igen. Bara gör det!

Jag vet inte om den har gått eller ska gå men Skönheten och Odjuret ska tydligen visas på 3D igen. Vilket både är roligt men samtidigt bara dumt. Jag tycker det är roligt att de visar klassiska filmer igen, för då kan vi som inte var med första gången få se dem på bio. Men 3D?! Jag hatar det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar