måndag 6 augusti 2012

Beastly

Beastly
Daniel Barnz
Alex Pettyfer, Vanessa Hudgens, Mary-Kate Olsen m.fl. 
Film

Kyle är den populära, snyggaste och odrägligaste killen på skolan. Efter att ha retat upp en tjej som visar sig vara en häxa, förvandlar hon honom till det ha avskyr. En ful, totalt motbjudande( utseendemässigt) person.

Fortfarande inne på Skönheten och Odjuret spåret har vi här en lite nyare adaption av den klassiska berättelsen. Filmen är baserad på en bok, som heter likadant och är skriven av Alex Flinn. Dock är den inte på pricken adopterad från boken, det finns ett antal förändringar. Till skillnad mot den klassiska Disney versionen och boken är han i filmen inte hårig, alltså pälsig.

En ungdomsfilm. Inte enormt ambitiös men ett tidsfördriv i en och en halv timme. Beastly är inte direkt en fantastisk film men ändå. Den är lite små trevlig, dock inte så många mer plus... alls.

Är man sugen på att se något väldigt lättsamt och med typ ett halvt öga är detta ett bra alternativ.

PS. Ska vi gå in mer på ämnet skönheten och Odjuret så börjar till hösten på The CW, amerikansk tv-kanal som även sänder Vampire Diaries, visa en ny tv-serie som heter just Beauty and (The) Beast. Med Kristin Kreuk, Lana från Smallville. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar