onsdag 9 augusti 2017

Wonder Woman vol.7-9 - Meredith Finch

The new creative team of writer Meredith Finch and artist David Finch takes over! 

A mythological force seemingly tied to Wonder Woman’s role as War has attacked the Amazons, and as her own people lose faith in her, a new queen arises to take her place! 


Guest-starring Superman, Swamp Thing, Aquaman and more. 

(beskrivning lånad från goodreads, finns även på bokus, cdon och adlibris)

Detta är alltså fortsättningen på Azzarellos Wonder Woman från The New 52, och den tar vid där Azzarellos serie slutade men med ny författare och ny illustratör. 

Den är inte alls lika bra som Azarellos på att hålla i hop serien utan det finns vissa oklarheter och relationer som helt plötsligt bara finns som inte fanns innan. Samtidigt tycker jag att det finns grejer i serien som är spännande och intressant vilket ändå gör det till en helt okej läsning. Men det är inte direkt episkt. Jag gillar David Finch’s illustrationer - Wonder Woman är grymt cool. Det bidrar till en okej serie, som tyvärr inte så är minnesvärd. Okej, men inte så mycket mer! 


Saknar fortfarande en riktigt bra background-story till Wonder Woman och varför hon gör det hon gör, vad hon vill och vad som driver henne. Letar vidare efter bra Wonder Woman-stories!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar