onsdag 18 november 2015

Divergent #2: Insurgent

I ruinerna av det som förut var Chicago befinner sig Tris (Shailene Woodley) och Four (Theo James) på flykt. De är divergenter och utgör därför ett dödligt hot mot den rådande världsordningen och mot den enväldige diktatorn Jeanine (Kate Winslet). Hon ska med hjälp av sina styrkors totala övermakt göra allt för att utrota de få divergenter som finns kvar. Men Tris har en idé: om hon lyckas hitta allierade bland de utstötta i de regimkritiska falangerna så är det slut med att fly. Och då kan den ultimata striden om världens framtid börja! Shailene Woodley och Ansel Elgort från "The Fault in Our Stars" möts igen i den andra nervkittlande delen av Divergent-trilogin som bygger på Veronica Roths världsomspännande bästsäljarfenomen. Gör dig klar för en strid som kommer att förändra din framtid för evigt! (beskrivning lånad från cdon)

Läs vad jag tyckte om den första filmen i serien! 

Först och främst så kommer jag inte ihåg särskilt mycket detaljer från boken. Det var länge sedan som jag läste den. Därav tycker jag att filmen var okej. Den var inte fantastiskt bra, eller så, men okej.  Hoppas dock att de hittar på något, så att de två sista filmerna blir bättre! 

And that's it. Har verkligen inte något mer att säga - det i sig kanske säger något om hur icke-bra den här filmen var. Tyvärr. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar