tisdag 13 december 2016

Disney #54: Zootropolis

Från Walt Disney Animation Studios kommer ett filmäventyr som utspelar sig i den moderna däggdjursmetropolen Zootropolis. Poliskonstapel Judy Hopps, den första kaninen i Zootropolis poliskår, är beredd att göra vad som krävs för att visa framfötterna och lösa sitt första fall – även om det innebär att hon måste samarbeta med den snabbpratande och luriga räven Nick Wilde för att lyckas. Missa inte detta vilda, varma och fartfyllda äventyr som tar dig ännu längre in i Zootropolis fantastiska värld. Det här är roligt för alla storlekar och arter! (beskrivning lånad från cdon)


Den här filmen är fantastiskt bra. På riktigt - helt klockren! 

Den har ett bra budskap som ger den ett djup. Ofantligt snyggt gjord. Zootropolis som filmen utspelar sig i är jättehäftigt. Karaktärerna är helt underbara. Dessutom en jättespännande handling och mycket roliga inslag.  Och för att inte tala om alla referenser/skämt i filmen. Det tar det hela till en helt ny nivå. 

Lite spoiler(men inte jättemycket!) att kolla på klippet nedan kanske. Men det måste delas. 
Bland det bättre jag har sett på senaste. Så bra! Bara att skriva det här får mig att vilja kolla på den igen! Helt suveränt! 

Har typ sett den 5 gånger nu när jag skriver det här! Bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar