måndag 17 oktober 2016

Unbreakable Kimmy Schmidt s.2

Från skaparna av 30 Rock (Tina Fey och Robert Carlock) kommer Unbreakable Kimmy Schmidt. Fri efter femton år i en hemlig domedagssekt, bestämmer sig Kimmy (Ellie Kemper) för att starta ett nytt liv i New York. Outbildad, men fast besluten om att allting är möjligt, hittar hon snabbt en rumskompis, Titus Andromedon (Primetime Emmy®- nominerade Tituss Burgess), ett jobb hos en bortskämd New York-mamma, Jacqueline Voorhees (Primetime Emmy®- nominerade Jane Krakowski), och en början på ett nytt liv. (beskrivning lånad från cdon, länk till första säsongen)

Jag gillade verkligen den första säsongen, tycker dock inte att andra säsongen var lika bra. Den första säsongen hade iallafall en lite sammanhängande handling. Den här säsongen har väl på sätt och vis det med men inte lika bra. Generellt upplevde jag säsongen inte som lika rolig som den första heller. I den första fick man verkligen ett helt annorlunda perspektiv på verkligheten och man skämtade väldigt mycket med konstiga saker som vi gör i dagens samhälle. Den andra säsongen är självklart rolig men jag tror att det är lite bristen på bra premisser för serien som saknas då premisserna från första säsongen på sätt och vis är avklarade.



Det är underhållande att kolla på Kimmy Schmidt och i och med att det är ganska få och korta avsnitt är det inte direkt svårt att kolla på säsongen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar