fredag 29 juli 2016

Agents of S.H.I.E.L.D. s.3

Den storslagna kamp som tog sin början i Marvel’s The Avengers fortsätter nu i första säsongen av Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D. Efter den stora striden i New York så är världen förändrad för alltid, och den mystiskt återuppståndne agent Phil Coulson sätter därför ihop ett team med specialagenter. Tillsammans undersöker de alla nya, okända fenomen och skyddar oss vanliga från det extraordinära. Men svaren leder till ännu fler frågor, som får konsekvenser i hela Marvels universum: Vem är “The Clairvoyant”? Vad är Hydras slutgiltiga plan? Och den viktigaste frågan av alla – vem går att lita på?(beskrivning lånad från cdon.com (gäller första säsongen))

Bästa säsongen hittills. Jättebra och spännande handling genom hela säsongen. Några av avsnitten bryter från huvudhandlingen men är på sätt och vis ändå relevant. avsnittet 4,722 Hours (s03.E05) är ett av de bästa avsnitten i serien. Riktigt, riktigt bra. Mer sådant vill vi ha! 

Är det bara jag som vill att Ward ska bli Ward igen? Eller är det en generell tanke som alla har?

Iallafall så ser jag nu verkligen fram emot nästa säsong. Hoppas att de kan hitta på spännande grejer. Det ska väl även kommen en spin-off serie med Bobbi och Hunter om jag inte har helt fel. Kan också förhoppningsvis bli bra! 

2 kommentarer:

 1. Hej, härlig blogg! Älskar ju sånt här.

  Har inte sett tredje säsongen av Agents of S.H.I.E.L.D ännu, bara första och andra. Gillar den dock väldigt mycket! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Trevligt, välkommen hit!

   Om du gillar de tidigare säsongerna, kommer du även att gilla den här säsongen när du ser den!

   Radera