måndag 6 juni 2016

The Flash s.2

In this spinoff of The CW's popular series Arrow, scientist Barry Allen is exposed to radiation from a particle accelerator. Combined with a mix of chemicals, Barry gains the ability to move at super-speed and dedicates his life to solving mysteries, fighting criminals... and determining who killed his mother. (beskrivning lånad från cdon)

The Flash är ju jättebra på att utveckla vår kunskap om The Multiverse. Det är faktiskt väldigt kul att följa. Med de olika världarna och allt. Det är verkligen intressant att följa. Dessutom väldigt intressant med hela tids-grejen, och allt vad Barry kan göra med/i The Time-stream/Speed Force och med sina krafter. I serien säger de att det finns oändligt många med planeter i the Multiverse, men i DC Comics Multiverse finns det väl ändå bara 52 planeter eller? Eller så vill du utforska The Multiverse och därmed komma fram till att de finns 52 planeter - det är ju en möjlighet!


Kommer den Wally West som vi känner få krafter? Enligt wikipedia tar Wally vid efter att Allen dör men det känns ju osannolikt att de kommer döda Barry. Jag har dock alltid tänkt att Wally är en speedster från en annan planet men det stämmer tydligen inte. Dock kan de ha det som utväg om ett par år eller så, om Barry vill lämna serien så kan Wally ta vid.

Säsongsavslutningen. Jag hoppas att de gör en riktig Flashpoint-säsong nästa säsong. Har jag helt fel att de lekte med tanken på att rädda Nora redan i ett tidigare avsnitt? Men nu händer det väl i alla fall, och jag hoppas verkligen att de kommer verkligen visa en förändrad värld i nästa säsong. Som i Justice League: The Flashpoint Paradox. Det vore så coolt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar