måndag 13 juni 2016

Arrow s.4

After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific. When he returns home to Starling City, his devoted mother Moira, much-beloved sister Thea, and best friend Tommy welcome him home, but they sense Oliver has been changed by his ordeal on the island. (beskrivning lånad från cdon)

Arrow har tidigare varit en av mina favoritserier men den här säsongen har inte riktigt lyckats. Det har varit många bra individuella avsnitt. Hela grejen med att Oliver har ett hemligt barn någonstans har ju varit spännande att följa då de bara har gjort små antydningar till detta genom alla tidigare säsonger. Gillade att de verkligen togs upp i den här säsongen. 

När jag tänker på det så har jag inte så mycket problem med säsongen - förutom att jag tycker att den överhängande handlingen under säsongen har varit tråkig. Hela grejen med H.I.V.E., Damien Darhk, och allt med magi. Tycker inte riktigt att det var spännande att följa. Hoppas att de kan hitta en bättre storyline i nästa säsong. 

Vad är det vi gillar med Arrow? 
Tänker typ: 
1) Karaktärerna/ Team Arrow. 
2) Att det handlar om en stad som int fungerar och att Team Arrow försöker göra världen bättre. Det är en bra moralisk/etisk utgångspunkt. Tycker att de måste hitta något bättre/mer relevant som är korrupt i staden - typ. 
3) Att vi lär oss mer om DC Comics världen!

Det är det man måste ta fasta på på något sätt.

Lite besviken på den här säsongen, hoppas de kan få till en bättre handling nästa säsong. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar