onsdag 15 juni 2016

Quantico s.1


A look at the lives of young FBI recruits training at the Quantico base in Virginia when one of them is suspected of being a sleeper terrorist. (beskrivning lånad från imdb)

Quantico har varit ett av de serier som jag verkligen har följt genom hela säsongen och kollat varje vecka. Quantico tillsammans med Blindspot och Supergirl har varit de bästa nya tv-serierna den här säsongen.

Först och främst rolig utgångspunk i och med att man får följa personerna genom deras träning vid Quantico. Sedan att de bygger vidare på det och går fram och tillbaka mellan Quantico och nutid. Förutom settingen och handlingen så är det inte särskilt mycket speciellt med serien. Den är en standard-serie som de flesta andra.

Jag tycker ändå att de lyckats ganska bra med att hålla oss på tårna angående vem som är den som ligger bakom allt det här. Ni andra kanske tyckte att det var obvious, men jag har inte varit direkt övertygad om att någon specifik skulle ha gjort det - innan sista avsnittet.

Jag var lite orolig när de tog uppehåll innan jul, för att de hade redan gått igenom ganska mycket innehåll redan då. Ibland blir det kanske lite väl mycket intriger och relationer mellan olika personer, men de har ändå lyckats hålla ihop säsongen relativt väl. Ska bli spännande att se vad de kan hitta på med nästa säsong. Hoppas det kan fortsätta vara bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar