torsdag 22 maj 2014

Push

Vissa människor kan flytta på saker med tankekraft. Andra kan skåda in i framtiden. Vissa kan tränga in i din hjärna. I åratal har topphemliga organisationer försökt använda personer med övernaturliga förmågor för att skapa mänskliga vapen. Nu är de fasansfullt nära att lyckas! Se fram mot en övernaturligt spännande actionthriller!

Chris Evans från "Fantastic Four" och Dakota Fanning från "War of the Worlds" spelar huvudrollerna som två synbart vanliga personer - vars unika förmåga försätter dem i livsfara! "PUSH" är en actionfylld blandning av "X-Men" och tv-serien "Heroes"!

Förvånansvärt bra. Detta var en film som jag snubblade över på tv någon gång. Men jag gillade den verkligen. Evolution, superhjältar(eller personer med övernaturliga krafter!) och allting är ju spännande i sig. Dock tyckte jag att det mest spännande var hur dessa mer utvecklade människor blev jagade och att andra ville använda dem. Visserligen inte ett nytt koncept, men det har fått ihop dessa apekter till en bra story i den här filmen. Gilla. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar