torsdag 29 maj 2014

Community S. 1-4

Komediserien Community handlar om advokaten Jeff Winger, som tvingas studera på komvux när han får sin licens indragen av advokatsamfundet. I serien får vi följa hans liv på vuxenskolan som är full av udda karaktärer som söker en nystart i livet. En av dem är den åldrande och sällskapssjuke våtservettsmiljonären Pierce Hawthorne som spelas av Chevy Chase. Han visar sig ha mycket att lära Jeff om livet.


Community inleds med att Jeff hittar på en fejkad studiecirkel i spanska i ett försök att komma nära den vackra men otillgängliga studiekamraten Britta. Hon sätter dock Jeff på pottan direkt genom att bjuda in resten av spanskaklassen till studiecirkeln. Jeff har nämligen ljugit för Britta om att han talar flytande spanska, helt i linje med sina hala advokatmetoder. (beskrivning lånad från cdon)

Det här är en bra men lite störd serie. De här karaktärerna är ju helt out-of-their-minds. Dock är det väldigt roligt. Det finns några avsnitt som helt fantastiska. Exempelvis så finns det Halloween-avsnitt som är helt fantastiskt bra. Enligt storyn då så blir de smittade av något och så förvandlas de till zombies och börjar äta upp/på varandra. Samtidigt som det i bakgrunden spelas ABBA-musik på repeat. 

Helt stört men jättebra. 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar