fredag 28 mars 2014

Saga vol. 3 - Brian K. Vaughan

The Eisner, Harvey, and Hugo Award-winning phenomenon continues, as new parents Marko and Alana travel to an alien world to visit their hero, while the family's pursuers finally close in on their targets. (beskrivning lånad från goodreads, finns även på bokus och cdon)

Läs om del #1 och del #2 här!

Ahh! Äntligen. Vad jag har väntat på denna volymen av Saga. Förra volymen släpptes i somras och sedan dess har jag längtat. 

Precis som de tidigare volymerna är det fantastiskt bra. Spännande, roligt, underhållande, absurt, galet, häftigt, bäst. Brian K. Vaughan fortsätter att utveckla den här världen. Vi får bland annat reda på mer om Alana och hennes historia. 

Den här volymen var ganska rolig för att de känns verkligen som att Vaughan och Staples skämtar med sig själva när de skriver/skapar det här. Vid flera tillfällen så skämtar de om författare och tecknare och liknande. För övrigt så är böcker i sig ett litet genomgående tema i den här volymen. 

Måste även nämna hur otroligt snyggt Staples skapar den här världen. Kolla bara på det snygga omslaget här ovan. Så fint. Några av karaktärerna vi stöter på är ju helt underbara. Dessa två figurer är bland de bästa jag har någonsin beskådat(från volym 2 dock): Magnificent. Längtar till nästa volym.... 

2 kommentarer:

  1. SPOILERVARNING UTFÄRDAS!!! Jag är helt kär i den här delen, det fanns ju hur mycket som helst att falla för. Heist t. ex. Gillade även The Will-delen, Lying Cat är som alltid för jäkla grym. Tycker robotprinsen är lite blahaig, men kanske kan det reda till sig framöver :) Slutet, slutet, slutet...! Fan, jag ville ju ha mer Heist! Boknörderiet var så underbart och han och Klara så gulliga, och sen bara - poff! -läppdarr- Förlåt om jag svamlar här, behövde skriva av mig lite till någon som redan läst. Nu är det bara att vänta och vänta och vänta på nästa del...

    SvaraRadera
    Svar
    1. 1) Svamlande är önskvärt. 2) Jag förstår, lider och känner med dig! Saga är helt enkelt suveränt.

      Radera