onsdag 30 januari 2013

Rör Mig Inte #1.5: Falla Sönder - Tahereh Mafi

Falla sönder är en novell skriven ur Warners, från Rör Mig Inte, perspektiv om händelserna som tar plats precis efter att Juliette rymmer från The Headquarters.

Warner är ju den onda eller iallafall en motståndare för Juliette. Och det är inte honom man "hejar" på. Men jag tycker ändå att Falla Sönder ger ett intressant perspektiv på saker och ting.

Som människa kommer vi aldrig någonsin att kunna komma in i någon annand huvud, för att få veta vad de tänker och fullt ut förstå vad som gjort att de är som de är och vad som påverkar och driver dem. Aldrig. Men i den fiktiva världen kan vi låtsas att vi kan det.

När vi läser Rör Mig Inte tänker vi alla att Warner är en sjukperson. Det är han. Men vi ställer oss kanske inte frågan och tänker efter kring varför han är så sjuk?!

Gör det!


PS. Tack till B. Wahlström för exemplaret! 

3 kommentarer:

 1. Hej! Har du fortfarande kvar boken? Kan jag få köpa den i så fall? Tacksam för svar. Gott nytt år!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, tyvärr vill jag nog behålla boken! Men har du prövat att kontakta B. Wahlström - det är möjligt att de fortfarande har den! Den andra novellen laddade man typ ned gratis från deras facebook-sida, även möjligt att de har denna som e-bok!

   Radera
  2. Om du är intresserad av att läsa den: https://www.facebook.com/Wahlstroms/app_494532070647276

   Radera