lördag 7 januari 2012

Mission Impossible 1,2 och 3

Mission Impossible
Ethan Hunt(Tom Cruise) anklagas för någonting. För att bevisa att han inte gjort detta letar han efter den somgjorde det på riktigt. På ett ungefär. De letar efter en lista. Det är en spännande och rolig film. Bra film.
  
Mission Impossible 2
Ethan Hunt is back. Ett företag skapar ett farlig virus, men också ett motvirus mot detta. Några onda snubbar vill lägga händerna på detta och skapa kaos. Dock är Ethan Hunt där för att försöka förhindra detta. Överlag inte lika bra som ettan, ganska svag början dock växer den och leder fram till en bra upplösning.  

Mission Impossible 3
Ethan Hunt lämnar IMF, återkallas dock när en av hans lärlingar försvinner och därmed startar en jakt mellan Ethan och en av världens mer mäktiga vapenhandlare m.m. Jag gillar den. Actionfylld, spännande. 

Överlag en väldigt bra filmserie, Mission Impossible är inte riktigt del av de klassiska klassiska filmserierna, som Star Wars m.m. Men det är en serie som är del av filmhistorien och som alla BORDE se. Efter att ha sett de tre tidigare filmerna har jag faktiskt blivit ganska sugen på att se film nr.4 som kommer på bio nu i januari. Nu hoppas jag verkligen på att Mission Impossible 4 levererar.   


  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar