måndag 2 januari 2012

Magnolia

Under ett par timmar en dag får man följa ett antal karaktärers liv. Det finns vissa grejer genom filmen som sammankopplar flera av personerna.

Det är typ världens deppigaste film.

Men det är det som gör den bra. Folk lever sina liv, men det är absolut inget lyckligt i dem. Okej, det är typ två genuint äkta leenden precis på slutet, men det är typ allt. Riktigt positivt! Hela filmen är ganska konstig faktiskt. Jag tror inte att jag är den enda som bara satt och undra de "va fan?" det går nästan inte att undgå när man ser den här filmen. Det händer en hel del oväntade saker och personer håller långa utläggningar om saker och ting som man inte försår de största delarna av. Det är förmodligen del av filmen, för de driver lite med hur saker skulle gå till om det hade varit en film m.m. Vilket är lite roligt, men man skrattar ändå inte.

Den här en ganska fascinerande film. Den är svår att förklara, den är verkligen egen. Det är en bra film. Men det kan krävas lite av åskådaren för att orka med att se den.

Jag har två favorit grejer med filmen. 1) Tom Cruise. När han håller föreläsningar. Det han säger är skit roligt och ur löjligt men inlevelsen han har när han håller sina föreläsningar är sjukt bra! 2) Aimee Manns låtar! Passar perfekt in i filmen. SPOILER!! Scenerna när alla sjunger med är jättebra! För vem brukar inte sjunga med i låtar vi hör på radion eller från spotify? Jag gör det hela tiden!

Watch it!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar