torsdag 1 augusti 2013

Övertyga mig!

Jag räknade ut att jag har läst åtta böcker(typish ungefär, finns nog några till som inte är med på min goodreads lista) av svenska författare sedan 2008(då jag typ började läsa böcker!). Men det är ingenting. Seriöst, det är alla böcker av svenska författare jag har läst (typish). Så ni kan förstå att jag inte har någon större tro på svenska författare/böcker.

Därför skulle jag uppskatta om någon ville övertyga mig om att jag ska läsa Cirkeln och Eld och Nyckeln av Mats Strandberg och Sara Bergman Elfgren.


Är det bra böcker överhuvudtaget? Gillar vi dem? Är de spännande/roliga/fascinerande/hemska/intressanta/underhållande? Vad?

Är det bra böcker så vill jag ju läsa dem men det faktumet att jag inte riktigt litar på att svenska böcker ska vara bra hindrar mig från att läsa dem!

Så snälla, övertyga mig att jag ska läsa de här? Eller är de inte värt det?

PS. Bara det faktumet att jag gör ett inlägg om det här antyder att jag börjar närma mig läget att faktiskt läsa dem. Men jag värdesätter era åsikter!

6 kommentarer:

 1. Jag älskar dom :) Tycker du ska läsa dom och få din egen uppfattning :) Glöm inte serie albumet mellan 2an och 3an ;)

  Jag har läst många svenska ungdomsböcker och denna serien är lätt den bästa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, det bådar ju faktiskt gott då om det är bästa svenska boken. Det är faktiskt serie albumet som har fått mig lite intresserad av att läsa böckerna, så det ska jag verkligen inte glömma!

   Radera
 2. Svar
  1. Haha, om man ändå kunde göra det! Får ta och köpa böckerna så är jag ju en bit på väg i allafall!

   Radera