fredag 30 augusti 2013

Oroväckande!


Jag vet att det är långt i förväg men jag tycker att det är oroväckande när det står att Vampire Academy: Blood Sisters har premiär den 1 juni på SFs hemsida - när premiären är den 14:e i resten av världen. Dock är SF dåliga med att uppdatera sin sida men HALLÅ! Jag tänker inte vänta till i juni att se filmen om den släpps i februari. Katastrof! 

Enligt imdb.com så är dock fortfarande premiären den 14:e februari men vi får se helt enkelt. Det kommer antagligen att ändras men ändå! 

4 kommentarer:

 1. Håller tummarna att de bara har noll koll.

  Men själv befinner jag mig förhoppningsvis i London då så hoppas dom följer 14 feb!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag antar att det är så men det är bara väldigt konstigt. Har de bara hittat på ett datum liksom eller varför just den 1:a juni? Sjukt.

   London har nog koll på sådant. Jag tänker mig att de kan ha någon premiär- röda mattan grej i London med då de spelade in filmen i England. Jag hoppas för övrigt att du får det riktigt bra i London. Låter riktigt grymt att bo där ett tag!

   Radera
 2. Tror att de kommer att hålla fast vid 1 juni tyvärr.
  Skickade ett meddelande till dem och frågade om detta då de svarade att 1 juni är det datumet de håller vid och det är möjligt att det kan ändras men som det ser ut just nu så kommer det inte att göra det. Och angående IMDb så skrev de att det är en internationell sida och att de inte har något med den att göra, så de har ingen aning om varför de har skrivit som de har gjort.

  SvaraRadera
  Svar
  1. WHAT?!?!?!?! Nej. Hur stört är inte det då?! Jag levde fortfarande i tron om att de bara inte hade koll på datumet men wow. Enligt mig är ju vampire academy en av de stora biopremiärerna nästa år och då visar de den ett halvår efter att den släpps. Jösses. Jag som precis återfått min tro på sverige och svensk bio liksom - då de haft många premiärer på "releasedatumet" så att säga. Men men. Tråkigt för dem som inte kommer tjäna så enormt mycket pengar på det här då!

   *suck*

   Men tack för att du kollade upp det här! Information direkt från källan själv gillar vi alltid! :)

   Radera