torsdag 27 april 2017

Legion s.1

David Haller, a.k.a. Legion, is a haunted man with power beyond comprehension. His power does not come free, but at the steep cost of David's mind. Plagued by numerous split personalities - each commanding a different aspect of his power - David is trying to find his way back to sanity. But he's getting tired and about to give up until he meets the girl of his dreams. (beskrivning lånad från cdon)

Helt klart en av de bästa nya serierna den här säsongen! 

Den är ofantligt mysko och bara riktigt konstig, men det är så bra. Den har en bra story och intressanta karaktärer att följa. På ett plan så är det ju en superhero-story - han är en mutant - men det är verkligen inte en traditionell superherostory. Mer djup, mer udda, mer mörker - så bra! 


Dessutom är den riktigt bra gjord. Den följer inte det traditionella sättet att göra serier på som många andra följer. Utan det var väldigt kreativt gjort - upplever jag. Snygga scener, bra upplägg på storyn och berättandet, och så vidare. Älskar att de slängde in lite musikal/dansnummer i avsnitten. Coolt och väldigt kreativt!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar