måndag 2 maj 2016

Blunda och hoppa - Sarah Desssen

Remy är en ganska cynisk, lite bitchig tjej som tycker att relationer är bäst om de är korta och utan engagemang. Hon tar aldrig några risker, hon har noll tillit till människor, och hon är expert på att göra slut. Kanske har det någonting att göra med att hennes mamma är inne på sitt femte äktenskap och på att hennes pappa är död. Men så träffar hon Dexter, en musikerkille som inte alls är hennes typ. Tror hon.

Med karaktärer man bara älskar och tar till sig, med en somrig miljö på den amerikanska västkusten, och en kärlekshistoria som många bara drömmer om, håller Sarah Dessen läsaren i sitt grepp från första till sista sidan.(beskrivning lånad från goodreads, finns även på bokus, cdon och adlibris)


Det är alltid roligt att läsa Sarah Dessens böcker. Hon levererar välskrivna böcker med intressanta budskap och tema. Dessutom skapar hon även intressanta karaktärer som är värda att lära känna och läsa om. Detta är inte ett undantag.

På en skala så tycker jag nog inte att det här är en av de bättre. Jag vet inte riktigt vad det var med den. Men Sarah Dessens andra böcker har generellt varit bättre läsningar för min del. Mycket mer än så förblir min favorit!   

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar