torsdag 11 december 2014

The Savage Hawkman #1 - Tony S. Daniel

Carter Hall’s skill at deciphering lost languages has led him to a job with an archaeologist who specializes in alien ruins—but will the doctor’s latest discovery spread an alien plague through New York City? No matter the personal cost, Carter Hall must don his wings and become the new, savage Hawkman to survive! (beskrivning lånad från goodreads)

Det här börjar faktiskt helt okej.  Kanske inte det mest awesome att vara Hawkman men jag gillar att han är arkeolog. Indiana Jones liksom! Jag vet dock inte hur mycket serien faktiskt kommer att handla om arkeologi men det skulle vara kul om det var en återkommande aspekt av serien. 

Lite intressant perspektiv i och med att han verkligen ser detta som en förbannelse och att han aktivt försöker göra sig av med sina krafter. Många av de senaste numren av The New 52 som jag har läst har på många sätt fokuserat på de mindre bra delarna och nackdelarna med att var en superhero och att ha krafter. Då många kämpar för att behålla kontrollen och inte gå över "to the dark side". 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar