måndag 14 oktober 2013

Blood and Chocolate

Alla kvinnor har hemligheter. Men inga är så blodiga som Vivians. För tio år sedan såg hon sina föräldrar bli mördade. I dag befinner sig Vivian Gandillon i Bukarest – i säkerhet för den hemlighet som fick hennes familj mördad. Vivian är "shapeshifter". Hon tillhör en hemlig undervärld, befolkad av varulvar vars överlevnad är beroende av systematisk inavel och människooffer. Men när hon träffar den unge författaren Aiden lockas Vivian av en annan tillvaro. Och nu måste hon välja om hon ska böja sig för sitt bestialiska öde eller ta upp kampen mot sina blodtörstiga varulvsfränder. (beskrivning lånad från cdon.com

Jag måste säga att jag gillar inledningen till cdons recension. Alla kvinnor har hemligheter. Ehm....????? But whatever!


Medelmåttig okej film. Konstigt dålig i vissa fall - deras traditioner i pakten där är lite weirdo. Men ändå, varför inte?! 

Tänk er mycket östeuropa, gamla traditioner och sådant så har ni lite av stilen på filmen. Lägg sedan till det faktumet att det står Alla kvinnor har hemligheter(vilket jag tycker är urlöjligt att börja en baksidetext med!) så har ni väl typ filmen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar