lördag 27 oktober 2012

The Lucky One

En marinsoldat, Logan, återvänder hem till USA efter tre vändor i Irakkriget och ger sig iväg för att hitta kvinnan på fotografiet, som han hittade efter en "kvällsräd" i Irak.

Sååå.... Ännu en Nicholas Sparks film. Där har ni det, allt ni behöver veta. Typ. Alla dessa eviga "Love Stories"-filmer med lite olika detaljer.

Jag tycker att Nicholas Sparks filmerna är tidsfördriv, ren underhållning. Det är trevliga små filmer som inte betyder betyder så mycket. Perfekt att se om man har tråkigt, lite som Nora Roberts filmer och böcker. Tidsfördriv. De är varken jättebra eller jättedåliga. Tycker man om The Notebook och andra Nicholas Sparks böcker/filmer så ja, då tror jag även att man kommer att gilla The Lucky One.

PS. Zac Efron har helt klart växt upp. Det är skillnad från High School Musical. Det är lite synd bara att man dock ser honom som karaktären han spelade i HSM. Men han förändrar den bilen av sig själv när han gör andra roller och han har gjort/gör en hel del mer seriösa roller på senare tid.

2 kommentarer:

  1. Jag håller med dig om att han har växt upp och det ska bli spännande att se honom i de kommande filmerna "The Paperboy" och "At Any Price". Han har även fått väldigt bra kritik för sin roll i "Liberal Arts".

    SvaraRadera