onsdag 23 augusti 2017

Arrow s.5

After a violent shipwreck, billionaire playboy Oliver Queen was missing and presumed dead for five years before being discovered alive on a remote island in the Pacific. When he returns home to Starling City, his devoted mother Moira, much-beloved sister Thea, and best friend Tommy welcome him home, but they sense Oliver has been changed by his ordeal on the island. (beskrivning  lånad från cdon)

Alltså, jag kommer knappt ihåg vad den här säsongen handlade om. Vilket är ett ganska dåligt betyg för en säsong. Det stora problemet med att ha en serie på 22-24 avsnitt är just att det ofta blir allt för utdraget och hoppigt i handlingen. Det blir inte bra då. Sedan kan man ju inte förneka att det var en spännande upplösning av säsongen. Men man kan inte bygga en hel serie på att de sista två avsnitten är bra. 

De gör ju även crossover-eventen väldigt bra. Där har de ju en tydlig handling som sträcker sig över flera avsnitt och bilder en sammanhållning i/över avsnitten. Och det blir mycket bättre då. Mer sådant vill jag se!

Jag har fortfarande förhoppningar om att serien faktiskt kan vara bra. De måste bara hitta en intressant storyline som passar serien och hålla ihop det genom säsongen. Annars kan de lägga ned serien snart.  


1 kommentar:

  1. Hej! Vill bara tipsa om att det pågår en bloppis på min gamla blogg i alla fall du är intresserad :) Kika jättegärna in! Säljer även tv-serier som bl.a. Legends of tomorrow!

    SvaraRadera