onsdag 25 juni 2014

Vampire Academy: Blood Sisters

Rose Hathaway är en dhampir, hälften människa, hälften vampyr och väktare av Moroi. Dhampirerna är fredliga men dödliga vampyrer som lever diskret i vår värld. Hennes arv är att skydda Moroi från blodtörstiga, odödliga vampyrer, de så kallade strigoi.

Det har gått två år sedan Rose och hennes bästa vän Lissa, den sista i den kungliga ätten Dragomir, flydde från vampyr internatskolan S:t Vladimir. Kanske kan det otillgängliga internatet tyckas tryggt, men knappast när ett gäng strigoi gör allt för att lägga beslag på Lissas mycket speciella krafter. Död eller levande; de tänker inte vila förrän hon är deras. Nu jagas vännerna både av skolan och av den mörka vampyrvärlden. De går inte säkra någonstans och faran lurar närmare än de någonsin kunnat ana ... 

VAMPIRE ACADEMY: BLOOD SISTERS är baserad på Richelle Meads succébok med samma namn, med över 8 miljoner sålda böcker världen över. Bokserien Vampire Academy, hittills sex böcker, har också legat etta på New York Times bestsellerlista.

(beskrivning lånad från cdon)

Efter mycket om och men så är den sedd. Och precis som jag trodde efter att jag sett första trailern så var den inte särskilt bra. Vilket känns väldigt tråkigt. För jag hade verkligen velat att den skulle vara bra. Men det var den inte. Enough said. Läs böckerna istället! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar