fredag 18 april 2014

Frozen

I det animerade äventyret Frost lägger en profetia ett helt land i evig vinter. Den orädda optimisten Anna måste därför slå sig samman med den våghalsige bergsmannen Kristoffer, och tillsammans ge sig av för att hitta Annas syster, Snödrottningen Elsa och få ett slut på den iskalla förtrollningen. På vägen möter de extrem kyla och mystiska odjur, och får kämpa mot naturens element för att rädda sitt kungadöme. 

Frost bjuder på hjärtvärmande humor och storslagna äventyr, fantastiska karaktärer och musik som inte lämnar någon oberörd. En magisk film för hela familjen att njuta av! Den har vunnit en Golden Globe® för Bästa animerade film och blivit Oscars®-nominerad för Bästa sång och Bästa animerade film. De svenska rösterna görs av Mimmi Sandén, Erik Segerstedt, Sebastian Karlsson, Nassim Al Fakir, Annika Herlitz m.fl.
(beskrivning lånad från cdon)

Många av er har förhoppningsvis redan sett Frozen. Har ni inte gjort det - gör det! 

Bra story, härlig värld, bra karaktärer, bra låtar, spännande och underhållande, fantastiskt. Och ganska adorable största delen av tiden! Det är även väldigt väldigt roligt. Sven, Olaf, trollen och så vidare - Bäst!

Så avslutar vi med två GIFs: 

2 kommentarer:

  1. Måste verkligen se Frost. Den verkar så fin och rolig!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är den. Kommer typ till sommaren på dvd!

      Radera